24 листопада 2021, 11:47

Береза озвучив єдину причину, через яку Тищенко може очолити КМДА

Борислав Береза вирішив прокоментувати можливе призначення Миколи Тищенка головою КМДА після ухвалення нового закону про столицю.

Береза озвучив єдину причину, через яку Тищенко може очолити КМДА

У Мережі бурхливо обговорюють можливе призначення нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка головою КМДА. Таке може статися відразу після ухвалення закону про столицю депутатами Верховної Ради. Колишній депутат Борислав Береза дав із цього приводу свій коментар.

Вчора, 23 листопада, на своїй сторінці у Facebook Береза заявив, що навіть попри всі скандали та факапи, пов'язані з Тищенком, адміністрація Офісу президента України готова призначити його головою КМДА. Головна причина – Тищенко є кумом Єрмака, а сам президент України не має більше нових кадрів.

Береза згадав, як Тищенко після програшу мерського крісла Кличку був "зісланий" на Закарпаття. Проте місцеві депутати підняли проти Миколи Тищенка бунт і вийшли з-під його контролю. Вишенькою на торті стала скандальна історія з пропуском через українську митницю на Закарпатті 33 кг героїну.

Тепер Тищенка вирішили спробувати у ролі начальника КМДА. Береза пропонує адміністрацію КМДА відразу ж перенести до "Велюру", щоб усе виглядало гармонійно.

Колишній депутат пропонує Тищенку забрати із Закарпаття Олександра Костіна, щоб той терміново очолив Київську митницю.

Береза заявив, що команда президента України має дуже великі проблеми з кадрами, якщо він готовий призначити на посаду голови КМДА Тищенка. Якщо це станеться, то на столицю України чекає "треш і катастрофа", заявив колишній політик. Він не сумнівається, що головна мета Офісу президента – "захопити" бюджет Києва. Така історія точно не сподобається киянам. Водночас рейтинги Зеленського почнуть швидко падати.

18 листопада у Верховній Раді хотіли ухвалити Закон "Про місто Київ – столицю України" без будь-яких поправок та обговорень. Проте засідання було закрито достроково, а саме голосування перенесли на поточний тиждень.

У жовтні 2021 року мер Києва Віталій Кличко направив законопроєкт про Київ до Венеціанської комісії та Ради Європи.

Раніше Береза розкритикував дії нардепа від "Слуги народу" Радуцького, який дав добро на участь у голосуванні лише вакцинованим людям.

Нагадаємо, Микола Тищенко заявив, що має "знання і досвід", щоб без проблем очолити КМДА.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Борислав Береза

Останні новини