10 листопада 2021, 17:15

Bayraktar стали у Сирії, Лівії та Карабасі ударною силою у новій війні, озброєння РФ марне – Латиніна

БПЛА Bayraktar, які використовували на Донбасі українські війська, показали слабкість військової машини Росії, вважає Юлія Латиніна.

Bayraktar стали у Сирії, Лівії та Карабасі ударною силою у новій війні, озброєння РФ марне – Латиніна

Застосувавши на Донбасі безпілотник "Байрактар", Збройні сили України розпочали новий етап війни. Російське озброєння виявилося марним.

Про це у своєму блозі у YouTube висловилася відома російська журналістка та письменниця Юлія Латиніна, передає Діалог.UA.

"Є президент (Володимир Путін - ред.), який показує нам мультики, як російські ракети стирають із землі Флориду (США - ред.). Спойлер: не зітруть, не будуть ці хлопці стріляти по своїх кондомініумах. І є турецькі безпілотники... Вони просто розбили наших "іхтамнетів" спочатку у Сирії, потім у Лівії, потім цими БПЛА Азербайджан розгромив вірменські війська у Карабасі", - розповіла Латиніна.

Особливо болісної поразки, за її словами, РФ зазнала саме у Карабасі. Там вона продемонструвала нездатність захистити навіть свого головного "заручника" у регіоні - Вірменію. У ході 44-денної війни азербайджанці бойовими дронами успішно громили радянську та російську військову техніку.

"Ці самі "Байратари" стали... ударною силою у новій війні, війні, у якій всі традиційні види озброєнь виявляються марними, тому що прилітає безпілотник і розносить позиції без втрат власної живої сили", - наголосила російська журналістка.

Вона висловила впевненість, що головною метою путінського режиму є відкат коштів "під геополітичними приводами".

"Заради цього у Кремлі все стерплять: і Карабах, і турецькі "Байрактари" в Україні. А населенню Путін покаже щось втішне... Тут найголовніше розповідати про таку зброю, яка, на відміну від "Байрактару" в Україні, застосована не буде", - констатувала Латиніна.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Росія має проблеми з ударними БПЛА середнього та важкого класів, конкурентів Bayraktar не має.

Ми також писали, що новий міністр оборони України Резніков відповів Москві на претензії щодо "Байрактарів": "Ми на своїй землі!"

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Юлия Латынина

Останні новини