15 жовтня 2021, 09:20

"Це війна на десятиліття", – Портников назвав одну умову, у разі якої закінчиться конфлікт на Донбасі

Поки на чолі Росії перебуватиме Володимир Путін, російсько-український конфлікт буде тривати.

"Це війна на десятиліття", – Портников назвав одну умову, у разі якої закінчиться конфлікт на Донбасі

Тільки після відходу з поста президента Росії Володимира Путіна бойові дії на Донбасі можуть припинитися. Таку думку озвучив журналіст Віталій Портников.

Віталій Портников в інтерв'ю ресурсу "Обозреватель" зізнався, що конфлікт на Донбасі на десятиліття. Він триватиме доти, поки на чолі Росії знаходиться Володимир Путін.

На думку журналіста, війна на Донбасі буде тривати від 20 до 25 років, проте все може закінчитися і раніше, якщо Путін залише крісло президента Росії.

Одночасно з цим Портников не виключає, що новий глава Росії може продовжити політику Путіна на Донбасі. Однак якщо в зоні бойових дій припиниться стрілянина, це вже буде великий успіх.

Україні варто налаштуватися на тривале протистояння з Росією. Єдиний мінус, що з 2014 року Україна і так втратила чимало своїх захисників і захисниць.

Портников також упевнений, що після відходу Путіна з Кремля у Росії почнеться так званий період "депутінізаціі". Він триватиме близько 10 років. Нова влада буде шукати шляхи до примирення з Україною, цим Київ і має скористатися.

Раніше ми повідомляли, що, на думку Портникова, якщо Росія запустить на повну потужність "Північний потік - 2", то Кремль не зможе зупинити ні Німеччина, ні США. Україна відчує на собі весь тиск з боку РФ у 2024 році.

Нагадаємо, на думку журналіста Портникова, якщо виключити Росію з ООН, то незабаром це розв'яже руки Кремлю, щоб почати третю світову війну.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Виталий Портников

Останні новини