29 вересня 2021, 22:13

Гордон: "Якщо Навальний буде президентом РФ, Україна не отримає Крим і Донбас. Можемо ще чогось не дорахуватися"

Дмитро Гордон спрогнозував політику Кремля щодо України у разі приходу до влади у Росії Олексія Навального.

Гордон: "Якщо Навальний буде президентом РФ, Україна не отримає Крим і Донбас. Можемо ще чогось не дорахуватися"

Якщо Володимир Путін піде з посади президента Російської Федерації, це не означатиме припинення агресивної політики Кремля щодо України. Навіть утопічна перемога у Росії опозиціонера Олексія Навального не обіцяє нічого доброго Києву.

Таку точку зору озвучив журналіст Дмитро Гордон в ефірі програми "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна 24".

"Я не чекаю найближчим часом якихось зрушень. Навіть якщо Путіна не буде, навіть якщо Навальний прийде до влади, уявімо утопічну ситуацію. Навальний такий же російський шовініст, як і Путін, якщо не більший. України для Навального теж не існує", - заявив співрозмовник.

На думку Гордона, Навальний не буде повертати Україні анексований Крим і окуповану частину Донбасу.

"Це не означає, якщо завтра Навальний буде президентом Росії, ми тут же Крим отримаємо і Донбас. Ні. Можемо ще чогось не дорахуватися", - підкреслив журналіст.

Раніше Гордон заявив, що Путін зробив для української державності більше, ніж будь-хто: агресивною політикою президент РФ змусив українців усвідомити свою ідентичність.

При цьому журналіст назвав російського президента "поганим розвідником", який абсолютно не розуміє суті України. Таким чином він прокоментував статтю глави Кремля про "єдність" російського й українського народів.

Нагадаємо, Гордон висловив сумнів щодо правдивості чуток про те, що президент Росії нібито має серйозні проблеми зі здоров'ям.

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини