19 квітня 2024, 15:43

Знущань над тваринами у затоплених регіонах виявилося замало – РФ планує відправляти собак на фронт

В одному з російських регіонів готові створити спеціальний військовий "загін" із бездомних собак, щоб відправити їх на війну в Україну.

Знущань над тваринами у затоплених регіонах виявилося замало – РФ планує відправляти собак на фронт

Нелюбов Росії до тварин уже мало у кого викликає сумніви, але, мабуть, країна-агресор вирішила перевершити саму себе. У Ханти-Мансійському автономному окрузі РФ заговорили про відправку бездомних собак на передову в Україну для допомоги російським військовим.

Цю новину прокоментував у своєму Telegram-каналі російський опозиційний публіцист і військово-політичний оглядач Олександр Невзоров.

"Кінологи будуть натаскувати собак на виявлення вибухових речовин, мін, підозрілих людей. Після проходження навчання собак планується на вірну загибель", - написав аналітик.

Одна з підписниць Невзорова змоделювала три сценарії, які можуть статися з тваринами на фронті. Перший варіант полягає у тому, що собак можуть просто їсти самі росіяни, оскільки у них "собачатина в окопах настільки у ходу, як у нормальних людей курятина". Другий сценарій: здичавілі й кинуті по другому колу собаки звикнуть пожирати трупи російських окупантів у полях. Лише рідкісним собакам пощастить, і їх пригріють українські військові або мирні жителі.

"Тварини не винні, що люди - звірі", - влучно зазначив інший фоловер.

До цього Невзоров розповів про росіян-живодерів із затоплених Орська й Оренбурга: "Наймерзенніше те, що залишають на ланцюгах собак".

Раніше Олександр Невзоров розповів, як за одну ніч зруйнувався головний міф путінської пропаганди: "Стало ясно..."

Автор: Александр Невзоров

Останні новини