10 квітня 2024, 10:41

Невзоров про росіян-живодерів із затоплених Орська й Оренбурга: "Наймерзенніше те, що залишають на ланцюгах собак"

В Орську врятувати тварин, кинутих "для охорони добра", практично неможливо, особливо якщо вони прив'язані та не можуть втекти від води, що прибуває.

Невзоров про росіян-живодерів із затоплених Орська й Оренбурга: "Наймерзенніше те, що залишають на ланцюгах собак"

Популярний блогер, опозиційний журналіст і релокант Олександр Невзоров прокоментував у своємуТГ-каналі жахливу ситуацію, яка відбувається у підтоплених районах Оренбурзької області РФ, коли господарі будинків, тікаючи від великої води, залишають своїх собак на ланцюгах, щоб ті охороняли майно.

"Оренбург. Вода все прибуває... Евакуйовано тисячі жителів. Загинули тисячі тварин.

Наймерзенніше те, що, їдучи, господарі залишають на ланцюгах своїх собак для охорони будинку від мародерів. Нещасні створіння приречені", - пише автор телеграм-каналу.

За його словами, у такій ситуації є шанс врятувати тільки тих собак, яких господарі перед втечею не прив'язали. Що стосується прив'язаних вихованців, то це вірна загибель.

У цій ситуації випадки залишення господарями своїх собак на ланцюгах є масовими, з чого можна робити висновки загалом про моральну деградацію російського суспільства.

"Як ставитися до людей, які все життя, за російською традицією, тримають собак на ланцюгах у промерзлих будках, а потім кидають на вірну смерть?" - підкреслює Невзоров.

Нагадаємо, повінь в Оренбурзькій області розпочалася 5 квітня: у районі Орська прорвало дамбу на Уралі, під водою опинилися населені пункти, зокрема й частина обласного центру.

Наразі пік повені ще не пройдено.

Тим часом Орськ, який тоне, атакують мародери - люди у розпачі.

Раніше Невзоров розповів про страшне явище, яке прямим чином впливає на долі РФ і України - це так звана "комфортність рабства".

Автор: Александр Невзоров

Останні новини