17 березня 2024, 15:44

"Бункерний проговорився", – Левін про слова Путіна щодо боїв на Білгородщині

Диктатор РФ Володимир Путін продемонстрував, що вся його ядерна риторика – це блеф, вважає Ігаль Левін.

"Бункерний проговорився", – Левін про слова Путіна щодо боїв на Білгородщині

Лише через три дні російський диктатор Володимир Путін прокоментував прорив кордону у Білгородській області російськими визвольними силами. У цій промові він продемонстрував світу, що його ядерні погрози є банальним блефом.

Про це у своєму блозі пише офіцер Армії оборони Ізраїлю, військовий оглядач Ігаль Левін.

Його здивувала заява Путіна про те, що російський кордон нібито був атакований більш ніж 2 тисячами військових. Така кількість солдатів - це повноцінна дивізія або навіть корпус. Фактично диктатор РФ дав зрозуміти, що у нього немає червоної лінії у вигляді перетину російського кордону.

"Бункерне ч*о чи то по дурості, чи то навмисно показує Заходу, що всі погрози щодо застосування ядерної зброї - це блеф. Я добре пам'ятаю, як (...) мене у 2021 і 2022 роках деякі люди запевняли, що якщо будуть атаки на Крим, то це дасть можливість Кремлю задіяти ядерну зброю... А що тепер? Тепер сам Путін визнає, що атакують саму територію РФ не якісь диверсанти, а відбувається ціла загальновійськова операція бригадного рівня. (...) Ну і що? І де ядерна зброя?" - задався питанням Левін.

Він підозрює, що перетин чергової путінської "червоної лінії" матиме позитивні наслідки. Захід, переконавшись укотре, що Путін блефує, ймовірно, дасть Києву більше далекобійної зброї.

"Україна своїми останніми діями змусила бункерне с**кло своїми вустами позначити розширення червоних ліній, отже, ядерна зброя у разі атаки Криму була пі**ежем (обманом - ред.). І ядерна зброя у разі атаки самої РФ теж виявилася пі**ежом (обманом - ред.)", - зазначив військовий.

Він констатував, що Захід укотре отримав підтвердження того, що говорить Україна: путінський режим - це боягузливі маніпулятори.

Зазначимо, що бої у прикордонні Бєлгородської області тривають уже 5-й день. Сьогодні стало відомо про те, що російські визвольні сили взяли під свій контроль селище Горьківський. Російська армія не у змозі цьому протистояти.

Нагадаємо, на думку опозиціонера Ейдмана, Путін після переобрання готує глобальну катастрофу.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Игаль Левин

Останні новини