17 березня 2024, 11:19

"Програма нового терміну Путіна – глобальна катастрофа", – Ейдман

Диктатор РФ Володимир Путін реально готується до великої війни із Заходом, вважає Ігор Ейдман.

"Програма нового терміну Путіна – глобальна катастрофа", – Ейдман

Світ сколихнула новина про те, що, згідно з новим оцінюванням німецьких спецслужб, РФ готується до великої війни з НАТО вже після 2026 року. Метою нападу, з високою ймовірністю, буде або одна з країн Балтії, або Фінляндія.

Російський опозиціонер, соціолог Ігор Ейдман упевнений, що це не блеф. Про це він написав у своєму блозі у Telegram.

"Шість років тому, коли готувалося чергове висунення Путіна (у президенти РФ - ред.), я написав, що програма нового його президентського терміну - це велика війна. Усе виявилося саме так... Програма його чергового президентського терміну, який має розпочатися після "виборів", - глобальна катастрофа. Путін реально готується до війни із Заходом", - розповів Ейдман.

Він висловив упевненість, що російський диктатор напевно спробує реалізувати свої ідеї. Єдиний шанс уникнути великого кровопролиття - це усунення Путіна.

"Шанс є. Його оточення має розуміти, що шеф збожеволів і веде справу до катастрофи, в якій згорять їхні життя, діти, капітали... Усунення Путіна для них єдиний шанс на порятунок", - підкреслив російський опозиціонер.

Зазначимо, що останнім часом Путін почав посилено переводити свою економіку на військові рейки. Паралельно він почав реорганізацією своєї армії, перекиданням додаткових сил до кордонів НАТО, відправкою ядерної зброї до Білорусі. Усе це супроводжується дуже агресивною риторикою на адресу Заходу з використанням, зокрема, ядерних загроз. Ці сигнали вказують на те, що Кремль може готуватися до агресії щодо країн Альянсу.

Раніше Яковина попередив, що РФ готує вторгнення у країни Балтії, почне з Литви.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини