28 лютого 2024, 11:57

Звернення Путіна покажуть у російських кінотеатрах: Невзоров спрогнозував "унікальний шанс" для росіян

Напередодні президентських виборів у 20 містах РФ транслюватимуть послання Володимира Путіна Федеральним зборам.

Звернення Путіна покажуть у російських кінотеатрах: Невзоров спрогнозував "унікальний шанс" для росіян

У кінотеатрах Петербурга та ще 20 міст РФ призначено колективний масовий перегляд звернення Путіна до Федеральних зборів. Звичайно ж, цю новину не обійшов стороною російський опозиціонер і публіцист Олександр Невзоров, який на своєму YouTube-каналі зазначив, що незабаром "холуї підтягнуться по всій країні", та промову Путіна транслюватимуть навіть у провінціях.

"Утім, те, що зараз дивляться у кінотеатрах Росії, всі ці холопи, чебурашки, чушпани й інша кіноскладання, не сильно відрізняються і за змістом, і за якістю від путінської балаканини", - додав експерт.

Звісно, глядачеві, колись вихованому на Голлівуді, не вистачатиме видовищності й елементарної кіношності. Але, врешті-решт слухаючи Путіна та заплющуючи очі, будь-який громадянин РФ може уявляти собі сам необхідні сцени з Мізуліною та валізкою, жартівливо сказав опозиціонер.

"До речі, про "Слово пацана". Тепер стало зрозуміло, навіщо цей кіносовок зняли. Спочатку на нього підсадили найпримітивнішу публіку, а потім пішли у хід передвиборчі ролики, де артисти у костюмах серіалу закликають голосувати за "пацана Путіна". Утім, у росіян є чудовий шанс незабаром і самим стати героями великого та моторошного блокбастера, який, імовірно, називатиметься "Развал России"", - спрогнозував Невзоров.

Раніше Олександр Невзоров відреагував на чутки про нову "коханку" Путіна Катерину Мізуліну: "Цій гламурній іуді раптом відкрилися ворота чарівних можливостей".

Також Олександр Невзоров виніс вердикт російському народу: "Це завжди було його прокляттям".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини