31 січня 2024, 15:44

Швець назвав прізвище замовника диверсії проти Залужного: "Ви особисто знаєте цю людину"

Військовий аналітик Юрій Швець заявив, що першоджерелом чуток про відставку Залужного є Путін.

Швець назвав прізвище замовника диверсії проти Залужного: "Ви особисто знаєте цю людину"

Якщо подумати, кому вигідно сіяти смуту та паніку та не тільки в українському, а й у світовому суспільстві, то все вказує на Путіна, запевнив Юрій Швець. Ексрозвідник переконаний, що ініціатива, спрямована на дискредитацію Залужного, ЗСУ та навіть Зеленського, чия репутація теж постраждала від чуток про звільнення Головкому ЗСУ, виходить від президента РФ.

Про це Юрій Швець розповів у своєму каналі YouTube.

Військовий аналітик поділився достовірною інформацією від надійних джерел: "Це була диверсія проти ЗСУ, диверсія проти Головкома Залужного. Однозначним вигодонабувачем цього був Кремль, і ви особисто знаєте цю людину, яка там сидить".

"З приводу вигодонабувача зрозуміло: це все Недопалок, Бліда міль Путін, який у всьому цьому бачить не те щоб користь, але це те, що для нього вкрай необхідно. Чому? Розповім далі. Зокрема, треба сказати, що це була диверсія і проти Зеленського, тому що у результаті всього він і його найближче оточення виявилися дискредитовані", - зазначив Юрій Швець.

Потім експерт додав, що політичне керівництво України союзники багато разів попереджали про те, щоб ті не чіпали Головкома Залужного, оскільки він є уособленням ЗСУ та мужності українського народу. Ухвалити таке рішення самостійно, без консультацій із Заходом, в ОПУ ніяк не можуть, бо для них це може обернутися небажаними наслідками.



Нагадаємо, Швець повідомив, яка кількість втрат у живій силі зупинить наступ росіян в Україні.

Автор: Юрий Швец

Останні новини