18 січня 2024, 15:34

Швець повідомив, яка кількість втрат у живій силі зупинить наступ росіян в Україні

Військовий аналітик Юрій Швець зазначив важливі моменти у записці, яку Естонія передала на розгляд групи "Рамштайн".

Швець повідомив, яка кількість втрат у живій силі зупинить наступ росіян в Україні

Західні військові експерти підрахували, які втрати у живій силі у росіян не тільки не дадуть змогу Путіну напасти на країни НАТО, а й зупинять наступ в Україні, повідомив Юрій Швець. Військовий експерт пояснив, йдеться про те, що ЗСУ потрібно знищувати близько 50 тис. росіян кожні півроку. Це прискорить перемогу над РФ і не дасть росіянам можливість відкрити другий фронт, чого дуже боїться Європа.

Аналітичні відео від Юрія Швеця можна подивитися на каналі YouTube.

Колишній розвідник поділився цікавою інформацією від естонських військових аналітиків: "Я вам розповідав, викладаючи аналітичні матеріали британських спеціалістів, які лягли в основу записки Міністерства оборони Естонії, що зараз перебуває на затвердженні групи "Рамштайн". Там ішлося про те, що ЗСУ мають знищувати щонайменше 50 тис. на пів року (мається на увазі вбитими та безповоротно пораненими). Якщо це вдасться, то тоді це буде настільки сильна втрата по живій силі РФ, що вони не зможуть, не встигнуть, не буде у них часу набрати потрібну кількість новобранців, належним чином їх натренувати, щоб направити на поле бою не "гарматне м'ясо", а тренованих бійців".

При цьому Юрій Швець підкреслив: "У Росії не буде можливості за ось таких втрат 50 тис. на півроку створювати нові підрозділи, які їм дадуть змогу атакувати навіть в Україні на інших ділянках фронту та переходити у наступ. Тут же ставиться питання, що вони повинні і в Україні успішно воювати, і плюс ще відкрити другий фронт проти НАТО".


Автор: Юрий Швец

Останні новини