29 січня 2024, 13:00

"Фатальна шкода базовій галузі Росії", – Несміян після нової атаки України

Київ узяв тренд на нанесення фатальної шкоди базовій галузі Росії, на яку зав'язана вся російська економіка, підкреслює експерт.

"Фатальна шкода базовій галузі Росії", – Несміян після нової атаки України

Україна продовжує проводити послідовні атаки на найбільші нафтопереробні заводи Росії, як нову ціль обравши комплекс у Ярославлі. Про це пише російський економічний аналітик і блогер Анатолій Несміян, підкреслюючи фіксацію нової тенденції.

У своєму Telegram-каналі він зазначив, що Україна систематично намагається вибити виробництво палива на всій європейській території Росії. Ситуацію погіршує аварія на одному з найбільших російських нафтохімічних комплексів у Нижньому Новгороді. Таким чином, Київ узяв тренд на завдання фатальної шкоди базовій галузі Росії, на яку зав'язана вся російська економіка.

Ба більше, це неминуче призведе до серйозних труднощів і у зоні бойових дій, оскільки російська бронетехніка зіткнеться з проблемою паливно-мастильних матеріалів і палива.

"З огляду на непорівнянні співвідношення вартостей безпілотників і об'єктів, які вони атакують, спроби, безумовно, триватимуть і надалі", - підкреслив він.

Раніше російський НПЗ "Славнефть-ЯНОС" у Ярославлі зазнав атаки дронів невстановленого походження.

Автор: Эль Мюрид

Останні новини