22 січня 2024, 11:26

Невзоров про судилище у КНДР над школярами, які дивилися південнокорейські серіали: "Це чекає і на росіян"

Олександр Невзоров вважає, що якщо у РФ влада не зміниться, то "скрепная" країна перетвориться на подобу Північної Кореї.

Невзоров про судилище у КНДР над школярами, які дивилися південнокорейські серіали: "Це чекає і на росіян"

Відеоблогер, журналіст і політичний експерт Олександр Невзоров прокоментував у своєму ТГ-каналіпоказове судилище у КНДР, яке провели над 16-річними підлітками тільки за те, що ті дивилися південнокорейські серіали.

Варто зазначити, що кадри "суду" на стадіоні були отримані від дослідницького Інституту розвитку Півдня та Півночі (SAND), що працює з північнокорейськими біженцями. Своєю чергою, у КНДР уже оголосили пошук людей, які створили витік інформації. Правлячий режим за часів усіх трьох диктаторів Кімів намагався перешкоджати витоку фото- та відеоматеріалів, що показують справжнє життя у цій комуністичній країні. Також відомо, що у Північній Кореї під страхом суворих покарань заборонені абсолютно всі розваги з Південної Кореї.

Експерти припускають, відео судилища над 16-річними підлітками, яким дали понад 10 років каторги через те, що вони дивилися дорами (серіали із сусідньої Південної Кореї), було записано, найімовірніше, 2022 року, проте його витік відбувся відносно недавно.

На невеликому відеосюжеті можна побачити, як неповнолітнім хлопчакам надягають наручники.

Олександр Невзоров порівняв каральні заходи КНДР із тим утиском прав людини, що відбувається у Росії за Путіна.

"Якщо хочете знати, що чекає росіян у найближчому майбутньому, якщо влада не зміниться, погляньте на це відео. На стадіоні у присутності 1000 студентів судять двох підлітків 16 років. Їх засудили до 12 років каторжних робіт за те, що вони таємно відвідували південнокорейський Інтернет", - пише він.

Нагадаємо, Південна Корея евакуює з островів 2000 осіб через імовірність нападу КНДР.

Раніше Олександр Невзоров назвав причину недоумства та відваги єменських хуситів.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини