12 січня 2024, 11:01

Невзоров назвав причину недоумкуватості та відваги єменських хуситів: "Вони використовують кат – отруйну рослину"

У хуситів з Ємену, які "кошмарять" кораблі у Червоному морі та Суецькому каналі, практично поголовне наркотичне сп'яніння.

Невзоров назвав причину недоумкуватості та відваги єменських хуситів: "Вони використовують кат – отруйну рослину"

Популярний блогер, журналіст і політичний експерт Олександр Невзоров розкрив ключову причину, яка робить єменських хуситів відверто тупими та безбашенними, фактично перетворюючи цих людей на керованих (а іноді й некерованих) зомбі. Ці радикальні ісламісти постійно жують отруйну наркотичну рослину кат, написав він у своєму ТГ-каналі.

Кат їстівний (Catha edulis) є речовиною, що збуджує центральну нервову систему, викликає ейфорію та збудження, може провокувати неадекватну поведінку та гіперактивність.

Ця рослина, якщо вживати її у неконтрольованих дозах (а єменці саме так і роблять), повільно отруює організм, одурманює свідомість, руйнує клітини головного мозку та викликає залежність.

"У чому причина недоумства та відваги? У постійному, поголовному наркотичному сп'янінні населення від малого до великого.

Хусити використовують кат. Цю отруйну рослину сімейства бересклетових вирощують у Ємені повсюдно.

Його кладуть за щоку й оголошують війну США", - пише експерт.

Нагадаємо, 14 грудня єменські хусити захопили суховантаж, який належить Болгарії.

18 грудня хусити обстріляли у Червоному морі нафтовий танкер Swan Atlantic.

До речі, за єменськими хуситами, які заблокували Суецький канал, була помічена вельми цікава дивина: вони пропускають тільки кораблі Росії.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини