17 листопада 2023, 12:38

​Кадиров збирає васалів, готуючись до Третьої чеченської війни: конфлікт неминучий

Глава Чечні Рамзан Кадиров, відчуваючи ослаблення Москви, активно готується до майбутнього розпаду країни, вважає Анатолій Несміян.

​Кадиров збирає васалів, готуючись до Третьої чеченської війни: конфлікт неминучий

Неповнолітній нащадок глави Чечні Рамзана Кадирова Адам отримав уже 9 державних нагород за те, що публічно побив росіянина. Це дуже тривожний сигнал для Кремля.

Про це у своєму блозі пише відомий російський аналітик Анатолій Несміян (Ель Мюрид).

За словами експерта, нагороди Кадирову-молодшому - це принесення впливовими особами у РФ васальної клятви чеченському режиму.

"Чечня... збирає навколо себе васалів. Причина, до речі, цілком об'єктивна: якщо "материкова" Росія все-таки впаде у катастрофу та почне фазовий перехід назад у дичину Середньовіччя, то на її території дуже швидко почне формуватися питоме розмежування. І тоді великі конгломерати будуть вимірюватися, як у Середньовіччі: кількістю та якістю своїх систем "сюзерен-васал"", - пояснив експерт.

Він попередив, що спроба Москви повернути ситуацію у правове русло та взяти під контроль Чечню, призведе до катастрофи. У такому разі, ймовірно, відбудеться вже третя за рахунком війна Москви з республікою.

"На одній території дві фази розвитку разом співіснувати не можуть, тому між Чечнею та Росією неминуче спалахне новий конфлікт", - підкреслив експерт.

Варто зазначити, що Кадиров - один із небагатьох регіональних босів Росії, у якого є свій силовий ресурс. І чеченський лідер активно посилює свою особисту армію, створюючи нові підрозділи та називаючи їх на честь історичних персонажів, які воювали проти Москви.

Показовою стала і новина про те, що Чечня починає виробництво так званих "джихад-автомобілів" для бойових дій.

Раніше військовий РФ Гузенко погрожував Кремлю заколотом через історію з Кадировим.

Ми також писали, що у Росії наближається велика смута, про що явно дали зрозуміти нові рішення Кадирова.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


Автор: Эль Мюрид

Останні новини