25 жовтня 2023, 13:40

"Трагічні події у РФ ось-ось можуть відбутися", – Несміян натякнув на проблему Путіна

РФ стоїть на порозі важких внутрішніх потрясінь, напередодні яких мусульманський анклав країни перейшов до активних дій, заявив економічний аналітик Несміян.

"Трагічні події у РФ ось-ось можуть відбутися", – Несміян натякнув на проблему Путіна

У Росії буквально на очах формується мусульманський макрорегіональний анклав усередині Росії, який уже відкрито чекає на початок змін у Кремлі та готовий висунути умови переділу влади. При цьому найактивніше та нахабно діє Чечня, де Кадиров регулярно здійснює провокаційні дії, що ставлять під сумнів верховенство Москви.

Російський економічний аналітик і блогер Анатолій Несміян зазначає, що останніми тижнями різко активізувалися різні угруповання всередині РФ, найактивнішим з яких є мусульманське. Про це він заявив, коментуючи скандал із формуванням у Чечні батальйону Шейха Мансура, який є символом антиросійського руху народів Кавказу. За його словами, Кадиров пішов на провокацію проти Москви свідомо та не боїться наслідків. Різка активізація мусульманських регіонів Росії та гарячковий переділ власності свідчать про наближення тектонічних зрушень усередині РФ, додав Несміян.

У своєму Telegram-каналі він підкреслив, що новий захід російської імперії "явно обіцяє бути бурхливим".

"Буквально на очах формується мусульманський макрорегіональний анклав усередині Росії, який уже відкрито чекає початку змін у Кремлі. І абсолютно точно такий об'єднаний анклав висуне свої умови у неминучому переділі влади, що неминуче настає після якихось трагічних подій. А вони, схоже, ось-ось можуть настати, оскільки раптову активізацію всіх впливових угруповань уже не приховати. Абрамович як уповноважений єврейської громади Росії невтомно човникає по різних точках простору, що прилягає до Росії, активізувалися лідери мусульманських регіонів, триває якийсь гарячковий перерозподіл власності: на очах готується рейдерське захоплення "Лукойлу", в якому почали швидко вмирати провідні топи. Знову ж таки, Чубайс, який сидить у засідці, раптом стрепенувся та починає обговорювати "Росію без Путіна" як цілком реальне та дуже швидке майбутнє", - підкреслив він.

Раніше Кадиров виставив в Інтернет відео, на якому його син б'є чоловіка, відправленого до СІЗО за спалення Корану.

Автор: Эль Мюрид

Останні новини