6 жовтня 2023, 10:02

Путін готує росіян до втрати "нових територій", захоплених в України, – Галлямов

Диктатор РФ Володимир Путін змінив риторику щодо України, переставши хвалитися "територіальними придбаннями".

Путін готує росіян до втрати "нових територій", захоплених в України, – Галлямов

Учора, 5 жовтня, російський диктатор Володимир Путін на Міжнародному дискусійному клубі "Валдай" у Сочі багато говорив про свою агресію проти України. У його риториці відбулися досить суттєві зміни.

Про це у своєму блозі у Telegram написав російський політолог, у минулому спічрайтер російського диктатора Аббас Галлямов.

Його зацікавили слова Путіна про те, що війна проти України - це нібито "не територіальний конфлікт".

"Росія... найбільша за територією країна у світі. Немає у нас ніяких інтересів з точки зору відвоювання якихось додаткових територій. Нам ще освоювати й освоювати Сибір, Східний Сибір і Далекий Схід", - цинічно запевняв диктатор РФ.

Риторика змінилася, оскільки ще недавно "територіальні придбання" Путін називав однією з цілей своєї так званої "спецоперації" в Україні.

Галлямов підозрює, що нові заяви глави РФ - це спроба підготувати росіян до втрати територій, захоплених в України. Судячи з усього, ситуація на фронті далека від тієї райдужної картинки, яку малює пропаганда.

"Виглядає так, ніби вони потихеньку починають готувати громадську думку до втрати "нових територій". Мовляв, а чого ви панікуєте, громадяни-патріоти, президент же вам давно сказав, що у сенсі територій у Росії жодних претензій немає. Стратегія лисиці з езопової байки: мовляв, зелений виноград, не надто-то й хотілося", - пише російський політолог.

Раніше експерт РФ пояснив, чому росіяни "проковтнуть" повернення Україні всіх окупованих територій, включно з Кримом і Донбасом.

Ми також писали, що Галлямов вказав на дилему, перед якою стоїть зараз Путін.

Автор: Аббас Галлямов

Останні новини