20 травня 2023, 09:42

"Щоб дідусь не встиг наламати дров", – Ейдман про те, що Україна із союзниками приготувала для Путіна

Київ разом із союзниками навмисно підтримує у диктаторі РФ надію, що йому вдасться вибратися з військової авантюри, вважає Ігор Ейдман.

"Щоб дідусь не встиг наламати дров", – Ейдман про те, що Україна із союзниками приготувала для Путіна

Диктатор РФ Володимир Путін сьогодні не усвідомлює плачевності свого становища. Україна разом із західними союзниками робить усе, щоб "дідусь" перебував у цьому стані.

Про це пише російський опозиціонер Ігор Ейдман у своєму блозі під назвою "Щасливий дідусь посміхається у петлі".

"Що зараз відбувається? "Щасливого дідуся" душать, не виводячи зі щасливого стану, щоб продовжував думати, що у нього все добре, поки зашморг остаточно не затягнеться на шиї. Дідусь несе пургу, хоробриться та духариться, а зашморг у цей час усе затягується", - написав Ейдман.

Він висловив упевненість, що така тактика йде на користь Україні та всьому демократичному вільному світу. Диктатор РФ, перебуваючи в ілюзіях про те, що зможе викрутитися, не йде на більш радикальні заходи, зокрема, на загальну мобілізацію та застосування ядерної зброї.

У цю тактику, вважає опозиціонер, вписується і неспішна підготовка України до свого великого контрнаступу.

"Удар має бути добре підготовлений, надійний, швидкий і нищівний, щоб дідусь не встиг наламати дров, перед тим як з-під його ніг виб'ють табуретку", - написав Ейдман.

Зазначимо, що про "щасливого дідуся", який може виявитися "му*аком", нещодавно заговорив ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Пізніше він намагався виправдатися тим, що нібито мав на увазі не Путіна, а міністра оборони РФ. Однак у це мало хто повірив.

Раніше в ООН обговорили майбутнє Путіна: "Здатися або повторити долю Гітлера".

Тим часом Жданов розкрив хитрий план Міністерства оборони РФ з обману Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини