28 березня 2023, 16:30

"Через Путіна, якому потрібен "дах"", – Ходорковський прогнозує РФ нове "татаро-монгольське іго"

Кремль, який програє війну, заганяє Росію у васальне становище, вважає Михайло Ходорковський.

"Через Путіна, якому потрібен "дах"", – Ходорковський прогнозує РФ нове "татаро-монгольське іго"

Гучний візит до Москви лідера КНР Сі Цзіньпіна ознаменував собою початок нового періоду в історії Росії. Країна перетворюється на васала східного сусіда.

Про це попередив росіян відомий опозиціонер Михайло Ходорковський. Його відеозвернення було опубліковано на офіційному каналі у Telegram.

З його слів, Путіну, який програє війну, знадобилася допомога, щоб утриматися при владі, та за це він фактично "продав" свою країну Китаю.

"Путін зрозумів, що йому потрібен, кажучи бандитською термінологією, "дах". Ось цей "дах" він зараз змушений отримувати у Китаї. Це може бути миттєвою ситуацією, яка зруйнується після відходу Путіна. І... це може стати черговим татаро-монгольським ігом... Влада у Росії буде похідною від влади Китаю", - розповів Ходорковський.

Судячи з усього, "дах" Путін таки отримав. Під час свого візиту Сі висловив упевненість, що диктатор РФ 2024 року на президентських виборах знову здобуде перемогу. Фактично він дав своє "благословення" на це. Понад це китайський лідер не дав Путіну нічого. Главі РФ не вдалося домовитися про постачання йому китайської зброї та боєприпасів.

Показовим також є те, що за підсумком візиту Сі запросив із візитом у відповідь до КНР не тільки Путіна, а й прем'єра РФ Михайла Мішустіна. Експерти вважають, що в останньому Пекін бачить наступника диктатора РФ.

Нагадаємо, Гаага та візит Сі до Москви змінили розклад війни кардинальним чином, вважає Юлія Латиніна.

Тим часом візит лідера Китаю до РФ було припинено достроково, домовитися сторонам не вдалося, впевнений Арестович.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Михаил Ходорковский

Останні новини