9 березня 2023, 07:54

"Покінчать, законопатять і підірвуть", – Невзоров пояснив, що означає обіцянка Путіна щодо України

Обіцянка диктатора РФ не дасть нічого хорошого окупованим територіям України.

"Покінчать, законопатять і підірвуть", – Невзоров пояснив, що означає обіцянка Путіна щодо України

Диктатор РФ Володимир Путін на зустрічі з урядом наказав до 2030 року привести окуповані території "на загальноросійський рівень". Фактично він підтвердив свої плани поставити хрест на цих землях. Таку думку у своєму блозі у Telegram висловив відомий публіцист Олександр Невзоров.

"Путін повідомив, що на всіх захоплених територіях... все буде виведено на загальноросійський рівень інфраструктури, соціальних послуг й інших параметрів якості життя. Це означає, що якщо де-небудь знайдуть каналізацію, з нею покінчать, законопатять і підірвуть. Обов'язково продірявлять дахи, повалять паркани. Привезуть звідки-небудь "КамАЗи" бруду та сміття. Розсиплять і розкладуть алкоголіків. І тоді буде краса "русского мира". Це буде "загальноросійський рівень інфраструктури", висловлюючись поетичною мовою Путіна", - зазначив Невзоров.

Придністров'я, Абхазія та Південна Осетія, а також ОРДЛО повністю підтверджують цю думку журналіста. Ці регіони, які мають величезний потенціал, потрапивши під російську окупацію, стрімко деградували, особливо у соціальній сфері.

Раніше секретар РНБО розкрив гібридний план диктатора Путіна із захоплення України.

Ми також писали, що Путін готує велике розлучення для росіян у питанні України, вважає Сазонов.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини