7 березня 2023, 19:50

Путін готує велике ошуканство для росіян із фейковою "перемогою" у війні – Сазонов

Кремль найближчим часом може спробувати створити аналог Радянського Союзу, вважає Кирило Сазонов.

Путін готує велике ошуканство для росіян із фейковою "перемогою" у війні – Сазонов

Замість реальної перемоги над Україною диктатор РФ Володимир Путін представить російському народу фейкову. Можливий варіант із відродженням аналога СРСР.

Таку думку у своєму блозі у TikTok висловив політолог і боєць ЗСУ Кирило Сазонов.

"У Росії перейнялися малюванням перемоги на перспективу. Київ за 3 дні вони не взяли, Україну за 7 днів не взяли, Харків і Одесу, яку вони називали "російськими містами", теж не взяли, тимчасово окупували Херсон, але були змушені звідти втекти, щоб не отримати серйозних люлей від ЗСУ. З Харківщини їх теж вигнали стусанами, а закінчувати війну поразкою вони собі дозволити не можуть... Який він тоді "полководець" і "збирач земель"? Перемога потрібна, значить буде велике ошуканство довірливих росіян", - розповів Сазонов.

Він припустив, що Кремль оголосить не тільки про "перемогу", а й окуповані території назве "справжньою Україною", яку зробить частиною свого відродженого СРСР.

"У рамках цієї ідеології гауляйтер окупованої частини Запорізької області Балицький уже оголосив новою столицею "області" Мелітополь... З Херсонською буде зроблено те саме. Межі областей переглянуть, а "столицею" України оголосять, наприклад, Донецьк. Хотіли б Харків, але харків'яни дуже сильно б'ють за такі бажання. Ось цю "Україну" зі столицею у Донецьку вони і приєднають до свого "СРСР" або до чогось ще. Соловйов і Симоньян усім пояснять, як "Путін усіх переграв"", - розповів Сазонов.

З Києвом влада РФ спробує укласти перемир'я, вважає він.

"Тільки у Києва свій погляд на цей сценарій, і ЗСУ як аргумент, тож "великому стратегу"... варто перевести столицю у Сибір від гріха подалі, хоча там поруч Китай зі своїми панами. Залишається тільки бункер на Північному полюсі... Можна і так усіх "переграти"", - констатував політолог.

Раніше Касьянов пояснив, що Путіним "може бути продано як перемога" росіянам.

Також Резніков дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні та хто переможе.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини