13 лютого 2023, 14:19

У Генштабі РФ посміялися над Путіним, придумавши йому нове прізвисько, – реакція диктатора

Глава Кремля не любить критику й тому влаштував "рознос" на нараді з представниками керівництва військового блоку.

У Генштабі РФ посміялися над Путіним, придумавши йому нове прізвисько, – реакція диктатора

Президенту РФ Володимиру Путіну в оборонному відомстві країни-агресора вигадали нову смішну кличку. Прізвисько приклеїлося після появи у соцмережах відео, як він під наглядом ФСОшників мацає шишки під час відвідування Устьянського лісопромислового комплексу.

Тelegram-канал "Україна 365" публікував фрагмент цього відео.

Диктатору доповіли, як іронізують і насміхаються у Генштабі над відвідуванням людини, схожої на Путіна (двійника президента) лісогосподарства. Військові оцінили інтерес диктатора до шишок і тепер іронічно називають його Шишкіним.

В оборонному відомстві зробили висновок, що Путін планує цим озброїти своє військо для наступного масштабного наступу в Україні, оскільки інших озброєнь для армії РФ не передбачається.

Телеграм-канал Generall SVR пише про те, якою була реакція президента на глузування Генштабу.

Йому не припав до душі солдатський гумор, оскільки Путін погано ставиться до критики на свою адресу. Він був розлючений і розсипався погрозами.

Нараду керівництва військового блоку він провів у стані сильного роздратування.

"Президент відчитав військове керівництво за провал початкового етапу наступу в Україні, вказавши на те, що всі плани зірвані, знову був щедрий на погрози", - пише канал.

Раніше Путін з посмішкою на обличчі цинічно висловився про морську піхоту ЗС РФ, яка сьогодні зазнає катастрофічних втрат на Вугледарському напрямку в Україні. Його влаштовує робота морпіхів під Вугледаром.

Тим часом журналіст Олександр Невзоров порівняв Путіна з Чикатило.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Сеть

Останні новини