26 січня 2023, 07:13

Найближче оточення Путіна майже змирилося з поразкою, наступний етап – змова

Найближче оточення російського диктатора почало проговорюватися, зазначив Дмитро Чернишевський.

Найближче оточення Путіна майже змирилося з поразкою, наступний етап – змова

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв днями зробив вельми показову заяву. У Telegram він написав, що Росія, будучи ядерною державою, нібито не може програти війну. Вельми цікавий перл видав і глава МЗС РФ Сергій Лавров, який зізнався, що "не уявляє, як жити далі". Очевидно, що тема прийдешньої неминучої військової поразки Росії охопила уми найближчого оточення російського диктатора.

Про це у своєму відеоблозі в YouTube заявив російський історик і політик Дмитро Чернишевський.

"Адже ось що ятрить душу найближчого оточення Путіна. Вони думають тільки про поразку, про те, як врятуватися та що робити. Один намагається від себе ці думки відштовхнути - стадія заперечення. Інший уже все зрозумів, з усім примирився, але не знає, що робити та як жити. Якщо вже ближнє коло думає про поразку, то криза у верхах зайшла дуже далеко. Наступний крок - примирення з думкою про поразку та неминучий кінець цієї війни, що зовсім поруч", - заявив російський історик.

Такі настрої в "елітах", попередив він, не обіцяють Путіну нічого хорошого. Щойно персонажі зрозуміють, що поразка та покарання за агресію дійсно неминучі, вони ліквідують загрозу - диктатора.

"Наступна стадія - змова проти Путіна. Врятувати режим і себе заодно. Ми бачимо швидке наближення до цього. У 2023 році вона буде з високою ймовірністю здійснена", - вважає Чернишевський.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Арестович вважає: Путін уже не сподівається виграти війну. Його цілі зовсім інші.

Ми також писали, що Касьянов відповів на запитання, коли усунуть Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини