6 січня 2023, 15:47

Завтра Путін спробує завдати по Україні найжорсткішого ракетного удару, будьте готові – Кушнар

Завтра варто очікувати нової масованої ракетної атаки ЗС РФ по Україні, з таким попередженням виступив Олександр Кушнарь.

Завтра Путін спробує завдати по Україні найжорсткішого ракетного удару, будьте готові – Кушнар

У суботу, 7 січня, російська армія, з високою ймовірністю, завдасть нового масованого ракетного удару по Україні, незважаючи на оголошене "перемир'я".

З таким попередженням виступив у своєму блозі у Telegram український журналіст, головний редактор ресурсу Newsader Олександр Кушнарь.

7 січня, попередив Кушнарь, Україна буде особливо вразливою через погодні умови: у країну йдуть найсильніші морози. Найімовірніше, агресор скористається нагодою та спробує паралізувати українську енергосистему.

"Я вважаю, що завтра Росія спробує завдати по Україні й, особливо, по Києву жорстокого ракетного удару. Чому саме завтра? Тому що завтра будуть температури мінус 11. Пошкодження теплових мереж змусить українські служби злити воду з батарей, що призведе до зриву всього опалювального сезону. Будьте готові", - написав український журналіст.

Примітно, що українська розвідка вважає найімовірнішими датами нової російської ракетної атаки 9 або 10 січня. Відомо, що авіація ЗС РФ до цього вельми активно готується.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Фейгін назвав "єдиний шлях" зупинити ракетний терор РФ.

Ми також писали, що Путін обрав нові цілі для нанесення ракетних ударів.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Кушнарь

Останні новини