17 листопада 2022, 08:02

"Зачистка", – Бєлковський назвав причини арешту дружини Губарєва, який зрадив Україну

Кремль проводить зачистку українських колабоантів, за допомогою яких починав агресію проти України 2014 року, вважає Станіслав Бєлковський.

"Зачистка", – Бєлковський назвав причини арешту дружини Губарєва, який зрадив Україну

Арешт дружини колишнього так званого "народного губернатора" Донбасу Павла Губарєва ініційований Кремлем. У цьому впевнений російський політтехнолог Станіслав Бєлковський, про що він написав на своєму каналі у Telegram.

16 листопада колаборант Губарєв почав у Мережі бити на сполох з приводу зникнення своєї дружини Катерини. Вона брала активну участь в окупації Херсонщини, була заступником "губернатора" області Володимира Сальдо. Пішовши "на роботу", додому вона не повернулася.

Сальдо, що примітно, не відповідав на дзвінки Губарєва, який намагався отримати хоч якусь інформацію про зниклу дружину.

Незабаром державні ЗМІ РФ почали писати про арешт Катерини Губарєвої "у справі про економічний злочин". Деталі росіяни розкривати не стали.

Бєлковський упевнений, що арешт Губарєвої - політичне рішення Москви. З його слів, є три причини, чому потрапила в опалу зрадниця України.

Перша - критика рішення Кремля про виведення військ із Херсона та правобережжя Херсонської області.

"Нікому з тих, хто працює на Кремль, не дозволено критикувати найвищі маневри типу здачі Херсону. А подружжя Губарєвих останніми днями цим активно займалося", - пояснив російський політтехнолог.

Друга причина - позбавлення Кремля від "норовливих" прихильників, які важко піддаються контролю.

І остання причина - зачистка активу так званої "русской весны" 2014 року. Незабаром її буде доведено до логічного кінця. Мало хто з найактивніших представників тих злочинів сьогодні живі.

Раніше Губарєв висловився, що українці нібито є "русскими людьми", в яких "вселився біс".

Також Губарєв образився на Кремль: у росіян новий скандал через анексію Донбасу.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Станислав Белковский

Останні новини