4 листопада 2022, 14:24

Коваленко озвучив сумний прогноз для окупантів під Бахмутом

Жертвопринесення "мобіків" і суїцидальні спроби армії РФ прорватися до Бахмуту з півдня лише поглиблюють плачевне становище окупантів на цьому напрямку.

Коваленко озвучив сумний прогноз для окупантів під Бахмутом

Російська спроба штурму Бахмуту не тільки провалилася, а й принесла втрату окупантами більш вигідних позицій. ЗСУ відкинули путінські війська до Зайцевого й Отрадівки. Це свідчить про нездатність армії РФ не тільки наступати, а й оборонятися на цьому напрямку, вважає військовий експерт Олександр Коваленко.

Останніми днями, отримавши приплив свіжих мобілізованих, окупанти все частіше намагаються йти на штурм, але щоразу отримують у відповідь потужну контратаку ЗСУ. Такі суїцидальні дії розширюють сіру зону не на користь окупантів і характеризуються масовим жертвопринесенням новоприбулих на фронт. Втрати живої сили зростають із геометричною прогресією. А можливості загарбників вплинути на ситуацію на Бахмутському напрямку наближаються до нуля.

"Як би незабаром цим самовідданим суїцидникам не довелося самим перейти у глуху оборону, яку вони, звісно ж, не зможуть тримати, бо не здатні", - підсумовує експерт.

Раніше Коваленко викрив плани російських окупантів щодо Херсону, де помічені дивні маневри.

Нагадаємо, Кох прокоментував невдалий наступ "еліти" Пригожина - Кадирова на Бахмут.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини