9 вересня 2022, 11:59

"Режим здригнувся…" – Галлямов розповів про сумну для Путіна ситуацію на виборах, що стартували

Контрнаступ ЗСУ обернувся катастрофічною ситуацією для Росії, і це позначиться на виборах.

"Режим здригнувся…" – Галлямов розповів про сумну для Путіна ситуацію на виборах, що стартували

Політолог і колишній спічрайтер Путіна Аббас Галлямов пророкує, що виборчий процес, що стартував у РФ, буде не таким, як це було раніше. Розв'язана кремлівським диктатором війна в Україні вкотре вдарить по ньому.

Як зазначає Галлямов, слабкість режиму Путіна, який не здатний виграти війну, може дезорієнтувати лояльний електорат і надихнути протестний, пише Тelegram-канал "Можемо пояснити".

Опозиція вже почала діяти інакше. Вона не закликає до бойкоту виборів, а вкидає ідеї для дій на дільницях.

Лояльного російського виборця провали на фронті спантеличуть і деморалізують, а отже прихильники Путіна, найімовірніше, переорієнтуються. Тут важливу роль відіграють дії опозиції.

Політолог прогнозує високу явку протестного електорату, представники якого можуть просто псувати бюлетені, наприклад антивоєнними написами.

"Режим здригнувся, і це надихне опозицію... Якщо не можна виграти вибори, то можна хоча б деморалізувати членів виборчих комісій", - робить висновок ексспічрайтер Путіна.

Раніше Галлямов розповів про "розгубленість" кремлівського диктатора: "Путін собі зараз лікті кусає".

Повідомлялося, що влада Росії зараз намагається "розсіяти" тему війни в інфопросторі та переключити увагу росіян на щось інше, але це вдарить по рейтингу Путіна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини