12 серпня 2022, 09:52

Путін готується відкрити другий фронт, щоб прикрити провали в Україні, під загрозою дві країни – джерело

Диктатор РФ Володимир Путін може розпочати нові "спецоперації", щоб прикрити цілковитий провал у війні з Україною.

Путін готується відкрити другий фронт, щоб прикрити провали в Україні, під загрозою дві країни – джерело

Якихось перемог Росії у війні з Україною не передбачається. У зв'язку з цим під загрозою є кілька країн пострадянського простору.

Про це повідомив впливовий російський Telegram-канал "Генерал СЗР".

Він запевняє, що 11 серпня диктатор РФ Володимир Путін провів кілька нарад із силовиками щодо війни з Україною та настрої там були дуже занепадні.

"Путін поставив пряме запитання з вимогою відповісти чесно: на які результати можна чекати на початок вересня? Вислухав кілька відповідей, які можна резюмувати: не до гучних перемог зараз. Бути б живу", - розповів ресурс.

Він зазначив, що це питання диктатор також обговорив із найближчим оточенням, після чого дійшов висновку, що українську катастрофу потрібно прикрити іншою.

"Путін особисто вніс на розгляд питання про можливість паралельно провести більш переконливу "спеціальну військову операцію" на території третьої держави, де можна "гарантовано" здобути переможний результат й усунути таким чином фокус уваги з українського фронту", - поділився інформацією "Генерал СЗР".

Він уточнив, що підлеглим доручено розробити сценарії таких "спецоперацій" щодо Казахстану та Грузії вже до 1 вересня.

Загалом, зазначив ресурс, у Кремлі усвідомили поразку у війні.

"Путін учора у присутності кількох людей вперше фактично визнав, що військовий конфлікт в Україні йде не просто не за планом, а є проблемою особисто для нього та потребує термінових заходів щодо її вирішення", - розповів Telegram-канал.

Він уточнив, що у новому конфлікті Путін планує використати улюблену тактику "керованого хаосу". Його завдання – надати власному населенню незаперечний доказ, що він є переможцем. З Україною так не вийшло.

"Пуститися у всі тяжкі, фактично відкривши другий фронт, ідея марна та згубна не тільки для Путіна, а й для країни, ось тільки хто його зупинить, він "Головний"", - уточнив "Генерал СЗР".

Зазначимо, що підтвердження озвученої інформації наразі немає. У Росії немає якоїсь підготовки до нового конфлікту, зокрема, на інформаційному рівні.

Водночас, слід зазначити, Путін цілком схильний здійснювати ірраціональні та навіть шкідливі для себе та своєї країни дії, що довела повномасштабна війна проти України.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що сім'ю сепаратистів із Петропавловська відправили за ґрати за заклики приєднати частину Казахстану до Росії.

Ми також писали, що Фейгін пояснив, чому Путіну не вдасться затяжна війна.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини