23 липня 2022, 21:07

Жданов розповів, чим ЗСУ можуть замінити авіацію під час контрнаступу: "Так воно і буде"

Військовий експерт Олег Жданов відповів на запитання про те, чи можна замінити військові літаки системами HIMARS під час контрнаступу.

Жданов розповів, чим ЗСУ можуть замінити авіацію під час контрнаступу: "Так воно і буде"

На запитання одного зі своїх передплатників про те, чи будуть повноцінною заміною відсутньої у нас поки що авіації у момент контрнаступу HIMARS, Олег Жданов відповів позитивно. Свою думку він підкріпив аргументами.

Дізнатися думку Олега Жданова з приводу того, яка у ЗСУ є альтернатива авіації, можна з відео на його YouTube-каналі.

"Так, звичайно, можна. У глибину до 50-60 км якщо завдавати вогневих ударів реактивними системами залпового вогню, то це може замінити фронтову бомбардувальну авіацію певною мірою", - впевнено заявив полковник запасу.

Також Олег Жданов озвучив можливі терміни передачі американських винищувачів Україні та пояснив, чому це станеться ще не скоро: "Звичайно, авіація була б потужніша тим не менш. У принципі, еквівалент на сьогоднішній день може скласти. Швидше за все, так воно і буде, тому що ті розмови про передачу авіації, які йдуть, я думаю, що це перспектива не найближчих навіть місяців, швидше за все, це перспектива або до кінця року, або на початку наступного року.  Я так думаю, що лише через підготовку пілотів. Це дуже складна процедура та довгий період навчання бойового пілотування цих літаків".


Раніше Жданов назвав ризики для України у разі "відкладеної війни".

Тим часом, Жданов озвучив причини того, що активність росіян на Донецькому напрямку знизилася.

Нагадаємо, Жданов пояснив, як знищити Кримський міст одним пострілом.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!



Автор: Олег Жданов

Останні новини