15 червня 2022, 18:52

'"Курс на покарання Росії", – Кох прогнозує рішення Заходу про масовані постачання зброї Україні

Під час нової зустрічі "Рамштайну" буде ухвалено рішення про масовані постачання Україні важкого озброєння, вважає Альфред Кох.

'"Курс на покарання Росії", – Кох прогнозує рішення Заходу про масовані постачання зброї Україні

Сьогодні, 15 червня, у Брюсселі відбудеться третя зустріч "Рамштайн". Міністри оборони десятків країн-союзниць України зберуться на зустріч, щоб обговорити для неї військову допомогу. І варто чекати на рішення про масовані постачання озброєння.

Таку думку у своєму блозі у Facebook написав колишній заступник голови уряду РФ, а нині затятий критик путінського режиму Альфред Кох.

Він вважає, що на зустрічі "Рамштайн" рішення щодо України залежить від двох людей: голови Пентагону Ллойда Остіна та канцлера Німеччини Олафа Шольца. З американським міністром все дуже ясно - це "яструб", який виступає за жорстку відповідь Кремлю на вторгнення в Україну.

Що ж до Шольца, то його позиція неоднозначна. Водночас у німецького лідера сьогодні вже немає іншого шляху, окрім повної підтримки України. Цього від нього вимагає, з одного боку, колективний Захід, з іншого – німецьке суспільство.

"Фактично він не матиме іншого виходу, і він підтримає курс на перемогу, (...) курс на "покарання Росії", а не на мир за всяку ціну", - написав колишній чиновник РФ.

Він уточнив, що вже не буде важливо, чи розпочне постачання озброєння Україні сама Німеччина. Рішення Шольца дасть "зелене світло" тим країнам, які можуть і готові дати зброю Києву.

"Захід, опинившись перед знаменитим вибором "між війною та ганьбою", вибере війну. І буде правий", - констатував Кох.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Шольц більше не може дозволити собі зволікати з постачанням важкого озброєння Україні, вважає Іван Яковіна.

Також Рустамзаде вважає, що у Рамштайні прийнято рішення покінчити з Росією.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Альфред Кох

Останні новини