1 червня 2022, 15:04

Путіна готують до операції у найкращому онкологічному центрі Москви – журналіст Марк Котлярський

Ізраїльський представник "п'ятої влади" стверджує, що у керівника Кремля Володимира Путіна діагностували рак підшлункової залози та жити йому залишилося недовго.

Путіна готують до операції у найкращому онкологічному центрі Москви – журналіст Марк Котлярський

Тема здоров'я військового злочинця Путіна вже неодноразово порушувалася у ЗМІ. Свою думку щодо цього висловлювали різні експерти.

Як зазначає журналіст Марк Котлярський, чим активніше у Москві розгортається кампанія з переконання населення країни у тому, що насправді президент РФ не хворий, тим більше це викликає сумніви. Про це свідчить його повідомлення у ТГ-каналі.

У своєму Telegram представник ЗМІ розповів про те, що говорять у медичних колах столиці РФ.

За даними джерел, Путіна чекає пункція черевної порожнини у стінах Московського медичного центру імені Блохіна, який славиться у сфері лікування онкологічних захворювань. Підготовку до прийому іменитого пацієнта в одному з корпусів НДІ розпочато в екстреному порядку. Діагноз – злоякісне новоутворення підшлункової залози, з яким жити голові Кремля залишається зовсім недовго.

"Хвороба прогресує настільки, що операція якщо і продовжить життя, то ненадовго. На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці", - пише Котлярський, посилаючись на медиків із вищих кіл у Москві.

Також журналіст зазначає, що у Кремлі знають про тяжку хворобу шефа та вже підготували подальший план дій щодо керівництва країною.

Раніше повідомлялося, що Путіна намагаються вивести з-під удару. Після операції "Смертельно хворий" розпочалася нова кампанія.

Нагадаємо, видання Mirror написало, що Путін швидко втрачає зір через невиліковну хворобу. Лікарі дають йому трохи більше 3 років життя.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини