31 травня 2022, 17:22

'"Випадковість, так?" – Соловей вказав серйозні ознаки підготовки Кремля до швидкого відходу Путіна

З'явилися ознаки того, що кремлівська еліта готується до відходу диктатора Володимира Путіна з влади.

'"Випадковість, так?" – Соловей вказав серйозні ознаки підготовки Кремля до швидкого відходу Путіна

Кремль посилено взявся за організацію роботи так званої Державної ради РФ. Ймовірно, вони готуються до періоду, коли Володимир Путін не зможе повною мірою виконувати функції глави держави.

Про це у Twitter написав відомий російський політолог Валерій Соловей.

"Формується організаційна структура та наповнюється штатний розклад Держради. Але це, звичайно, випадковість, так?" – поділився інформацією політолог.

Очевидно, саме цей орган, за задумом Путіна,має буде забезпечити колективне керування країною, коли його стан здоров'я погіршиться.

На запитання користувачів, чи має він докази нібито хвороби Путіна, Соловей звернув увагу на останні заяви прес-секретаря президента Дмитра Пєскова та глави МЗС РФ Сергія Лаврова. Ці особи, які щодня безсоромно брешуть про "спецоперацію" в Україні, почали посилено переконувати всіх, що Путін "живіший за всіх живих", а його рукостискання міцне.

На пряме запитання, чи помер Путін, Соловей відповів коротко: "Ні".

Зазначимо, що саме Соловей був одним із перших, хто почав публічно говорити про невиліковну смертельну хворобу Путіна. Він стверджував, що найближчими роками глава РФ буде змушений піти з політики та життя.

Сьогодні про це багато хто говорить. Масово про онкологію у Путіна пишуть великі світові ЗМІ, посилаючись на джерела, зокрема, у російській розвідці.

Примітно, що, згідно з останнім прогнозом Солов'я, вже восени нинішнього року Путін за станом здоров'я не зможе повноцінно виконувати функції президента, буде змушений скоротити публічну діяльність.

Важливо, що офіційних підтверджень озвученим даним немає. Низка експертів, серед яких опозиціонер Ігор Ейдман, попереджають, що чутки про невиліковну хворобу Путіна можуть бути фейком, який навмисно розпускають спецслужби РФ.

Раніше ЗМІ Великобританії писали про можливу смерть Путіна, яку приховує його оточення.

Ми також писали, що, за даними Mirror, Путін швидко втрачає зір – лікарі дають йому не більше 3 років життя.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Валерий Соловей

Останні новини