27 травня 2022, 15:02

Путіна намагаються вивести з-під удару: після операції "смертельно хворий" розпочалася нова кампанія

Чутки про наступника Миколу Патрушева – це, найімовірніше, нова операція кремлівських спецслужб.

Путіна намагаються вивести з-під удару: після операції "смертельно хворий" розпочалася нова кампанія

Чутки про нібито смертельну хворобу диктатора РФ Володимира Путіна змінили нові. Тепер усі активно обговорюють те, що місце голови Кремля займе секретар Ради безпеки Микола Патрушев.

Відомий російський соціолог і опозиціонер Ігор Ейдман упевнений, що те, що відбувається, - операція спецслужб РФ. Про це він попередив у своєму блозі у Telegram.

Він звернув увагу на те, що Захід посилює свою риторику про Путіна. Сорос закликає до ліквідації диктатора заради порятунку людства, а Байден і Джонсон виступають за посилення озброєння Україні.

Загалом там дійшли розуміння, що влада Путіна може призвести до глобальної ядерної катастрофи, та шукають можливості її усунути. У зв'язку з цим саме існування російського вождя поставлено під загрозу - він може повторити долю терориста Бен Ладена.

Щоб урятувати Путіна, спецслужби намагаються прикрити його Патрушевим, вважає Ейдман. Завдання - вивести "першу особу" з-під загрози.

"Після кампанії закидів "Путін смертельно хворий", почалася інша кампанія "Путіна змінить Патрушев"... Завдання те саме - навіяти Заходу, що проти Путіна немає потреби вживати радикальних дій, адже "він незабаром сам помре", до того ж "його місце займе Патрушев"", - пояснив російський опозиціонер.

Він упевнений, що Патрушев - це "хибна мета", якою намагаються відвернути Захід від головної загрози.

"Силовика кидають на амбразуру, щоб відвести загрозу його шефу", - попередив Ейдман.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що аномальна активність Патрушева та Шойгу видала, що відбувається у Кремлі, вважає Дмитро Гудков.

Ми також писали, що Пономарьов назвав прізвище найочевиднішого претендента на місце Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини