15 травня 2022, 22:04

"Людей з оточення Путіна після "не-війни" чекає різанина", – Мюрид

Війна РФ проти України неухильно рухається до фіналу, який буде протилежний надіям прихильників гасла "Можемо повторити".

"Людей з оточення Путіна після "не-війни" чекає різанина", – Мюрид

Росія підходить до етапу, коли їй необхідно замислюватися про середньо- та довгострокові підсумки провалу війни з Україною. Вже зрозуміло, що фінал бойових дій буде зовсім не таким, як його уявляв Кремль.

Російський блогер Анатолій Несміян, відомий під ніком Ель Мюрід, вважає, що розгром армії РФ не створить політичної кризи у Росії. У Кремлі знайдуть винуватців такого завершення війни, і тоді "під ножа" доведеться піти десяткам чиновників.

"Тому на людей з нинішнього оточення Путіна після завершення "не-війни" чекає різанина, яку вони, звичайно, можуть спробувати уникнути через переворот..." - припускає Мюрид.

За його прогнозами, у найближчій перспективі на Росію очікує масштабне оновлення кадрів.

"За рік-півтора (максимум) більша частина тих, хто сьогодні на очах і на слуху, у такому сюжеті згинуть, і про них ніхто особливо і не згадає", - попередив Мюрид.

Блогер припускає, що війна проти України припиниться через брак можливостей РФ і тоді Росія спостерігатиме за двостадійним процесом, де на першому відбуватиметься кадрова ротація, а на другому — пошук нового "фюрера". У Путіна буде кілька варіантів майбутнього: його можуть з пошаною проводити на заслужений спокій, можуть здати у Гаагу, "можуть просто не дати прокинутися якогось ранку".

Зараз експертів й аналітиків цікавить, скільки часу піде на пошук нового президента РФ і кому дістанеться крісло голови Кремля.

За даними німецького ЗМІ, у Путіна залишається мало варіантів розвитку подій в Україні. Якщо він зрозуміє нездатність своєї армії продовжувати війну, може спробувати анексувати територію.

Політичний географ Дмитро Орєшкін впевнений, що зараз російське суспільство починає розуміти, що їхній президент втрачає зв'язок з реальністю.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини