11 травня 2022, 19:22

"Отримаємо класичний 1917 рік", – у РФ прогнозують крах режиму Путіна при затяжній війні з Україною

Для Кремля буде згубною спроба перевести війну проти України у затяжну фазу, вважає російський аналітик Анатолій Несміян.

"Отримаємо класичний 1917 рік", – у РФ прогнозують крах режиму Путіна при затяжній війні з Україною

Після провалу бліцкригу у Києві та великого наступу на Донбасі влада РФ почала готуватися до затяжної фази конфлікту. Однак цей сценарій режим диктатора Володимира Путіна не врятує.

Таку думку у своєму блозі у Telegram висловив російський аналітик Анатолій Несміян (Ель Мюрід).

Він нагадав, що у цій війні цивілізований світ став на бік України, тоді як від Росії відвернулися останні союзники. РФ доведеться мати справу не стільки з ЗСУ, скільки з коаліцією з 40 найрозвиненіших держав світу. Не варто забувати і схвалений Вашингтоном ленд-ліз України на загальну суму $40 млрд.

Перехід до фази затяжного конфлікту, вважає Мюрид, на нетривалий час підштовхне військовий психоз у суспільстві. Однак цей мілітаристський чад почне швидко згасати на тлі неминучих військових невдач та економічних проблем. Підсумком подій, що відбуваються, буде крах режиму Володимира Путіна.

Експерт очікує на події масштабу, що дорівнюють Лютневій революції та краху Російської імперії.

"Військовий психоз… призведе до перенапруги та швидкої втоми суспільства від конфлікту. І ми отримаємо класичний 1917 рік, коли гасло "Геть війну" дало нікому не відомої та практично маргінальної партії більшовиків найпотужніший ресурс", - висловив думку російський блогер.

Антивоєнні настрої будуть мейнстримом, і влада у Росії перейде до рук тих сил, які їх підтримають, упевнений Мюрід.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що український журналіст Гордон упевнений у майбутньому краху РФ.

Ми також писали, що Путін, отримавши війну з НАТО 9 травня, здувся та здав назад. Він перестав загрожувати Заходу ядерною війною.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ! Автор: Эль Мюрид

Останні новини