4 травня 2022, 18:53

”На параді оголосить перемогу над ЗСУ та дасть Києву добу”, – Галлямов про плани Путіна на 9 травня

Російський диктатор Володимир Путін може спробувати вже 9 травня завершити війну із Україною, яку програє, вважає Аббас Галлямов.

”На параді оголосить перемогу над ЗСУ та дасть Києву добу”, – Галлямов про плани Путіна на 9 травня

Оголошення повноцінної війни України та загальної мобілізації – надто ризикований сценарій для Кремля. Російський диктатор Володимир Путін може спробувати обманним маневром вибратися з пастки, в яку сам себе загнав.

Таку думку у своєму блозі у Facebook висловив російський політолог Аббас Галлямов.

Він припускає, що російський диктатор може на параді 9 травня оголосити про нібито "повну перемогу" в Україні та "розгром ЗСУ". Оскільки це неправда, він одразу ж приступить до ядерного шантажу Києва, щоб змусити його піти на мирну угоду.

"Скаже він, (що - ред.) Росія готова припинити бойові дії. Якщо Київ згоден, то його представники запрошуються за стіл переговорів, а якщо ні, то Росія змушуватиме Україну до миру за допомогою тактичної ядерної зброї. Мовляв, даємо на припинення вогню добу", - висловив думку Галлямов.

Він зазначив, що цей варіант пов'язаний з величезними ризиками для Москви, оскільки влада РФ не бажає ставати ядерним попелом. Кремль підвищує ставки до максимальних, сподіваючись зірвати джекпот.

"Зараз практично всі дороги ведуть прямо до поразки та революції, а тут є хоч якийсь шанс відновити статус-кво і відповзти назад із мінімальними втратами", - висловив думку російський політолог.

Варто зазначити, що на тлі поразки у війні з Україною російська влада та пропаганда посилили "ядерну риторику". "Червоною кнопкою" вони загрожують не лише Україні, а й Заходу, який надає активну військову підтримку Києву.

Реакція у відповідь була для Кремля дуже неприємною. США відкрито заявили, що наслідки застосування ядерної зброї будуть вкрай болючими для Росії та особисто диктатора Володимира Путіна. А Великобританія повідомила, що при ядерному ударі РФ по Україні залишає за собою право завдати удару у відповідь по РФ, не узгоджуючи це рішення з якоюсь третьою стороною.

Раніше журналістка РФ Латиніна розповіла, що оголосить Путіна на параді 9 травня.

Ми також писали, що ядерні загрози Кремля - це визнання поразки у "спецоперації", яку сам розв'язав.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини