18 січня 2022, 10:28

"Це не журналісти", – Ярош розповів, як треба вчинити з мураївським каналом "Наш"

Ярош закликав очистити український телевізійний етер від пропаганди Кремля від імені каналу "Наш".

Радник Головнокомандувача ЗСУ, командувач Української добровольчої армії (УДА) Дмитро Ярош виступив із різкою критикою на адресу телеканалу "Наш", який відкрито займає проросійську позицію.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook він прокоментував конфлікт, який напередодні виник у центрі Києва, де прихильники Петра Порошенка під час мітингу прогнали журналіста Тимура Страхова.

"Мураївський "Наш" не український телеканал, а кремлівська пропаганда... Усі, хто працює на Мураєва, не журналісти, а кремлівські лизоблюди, скабєєвсько-киселівські негідники..." – заявив він.

До того ж Ярош порівняв конфлікт із російськими пропагандистами з бойовими діями проти російських найманців і закликав очистити український телевізійний етер від пропаганди Кремля.

"Геть кремлівську пропаганду з українського етеру!" – заявив він.

17 січня журналіста каналу "Наш" Тимура Страхова прогнали з акції на підтримку Петра Порошенка, якому Печерський райсуд Києва з 11:00 обирав запобіжний захід. Коли журналіст збирався вийти в етер, кілька активістів оточили його та почали наступати. Кореспондент ретувався, а йому слідом група учасників акції вигукувала рекомендації перебувати поруч із поліцією та не переживати про власну безпеку.

Нагадаємо, напередодні літак із Петром Порошенком на борту вилетів із Варшави та приземлився у Києві, а об 11:00 суд розпочав розгляд справи.

О 19:50 з'явилася інформація, що судді стало зле та йому нібито викликали швидку допомогу. Пізніше канцелярія суду спростувала цю інформацію.

Надвечір до будівлі суду стягнули велику кількість силовиків.

Останні новини