12 січня 2022, 11:13

Невзоров назвав реальне місце Росії у світі: "Це особливо прикро її патріотам"

За словами Невзорова, велич Росії існує лише в уяві російської пропаганди у межах російських кордонів.

Невзоров назвав реальне місце Росії у світі: "Це особливо прикро її патріотам"

Відомий російський публіцист і радіоведучий Олександр Невзоров критично висловився про становище нинішньої Росії у світі та реальне ставлення розвинених країн Заходу до режиму Володимира Путіна.

У своєму телеграм-каналі Невзоров підкреслив, що для західної цивілізації Росія є одним великим африканським Сомалі.

До того ж російська влада намагається проводити свою політику за допомогою хамства, шантажу й обману, що викликає відторгнення Заходу.

"Вона аж ніяк не полюс світу: вона нічого не вміє, нічого важливого не виробляє та навіть нічим особливо не небезпечна, що особливо прикро її патріотам. Для Америки та Європи країна давно посіла місце поряд із Північною Кореєю, Іраном, Іраком, Афганістаном", – наголосив Невзоров.

За словами журналіста, велич Росії існує лише в уяві російської пропаганди у межах російських кордонів.

Невзоров зазначає, що Російська держава у нинішній якості мало кого зі світових гравців цікавить.

"На жаль, її давно вигнали з дому цивілізації", – наголошує він.

Раніше Невзоров, відомий журналіст і публіцист із Санкт-Петербурга, у своїй авторській програмі "Наповал" (випуск № 81 від 2 січня 2022 року) попередив владу Російської Федерації й особливо завзятих адептів "руського світу", що війна з Україною не буде такою простою та легкою, як їм здається.

Раніше Невзоров із сарказмом висловився про заклик Володимира Жириновського бомбардувати Україну у новорічну ніч. На думку експерта, насамперед на Київ потрібно скинути самого голову ЛДПР.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини