20 грудня 2021, 20:55

Шрайк про особистий "інтерес" Зеленського у справі Порошенка: "Має стати однією з родзинок програми"

20 грудня ДБР повідомило про підозру Петру Порошенку у зв'язку з підозрою у закупівлі вугілля на окупованих територіях у 2014-15 роках.

Шрайк про особистий "інтерес" Зеленського у справі Порошенка: "Має стати однією з родзинок програми"

П'ятому президенту Петру Порошенку загрожує 15 років в'язниці за "фінансування тероризму", "державну зраду" та "створення терористичної організації".

Наразі Петро Порошенко перебуває за кордоном із робочими візитами та збирається повернутися в Україну "після свят".

Журналіст і блогер Роман Шрайк зазначив, що найцікавіше у сьогоднішньому резонансі зі звинуваченням експрезидента полягає у тому, що справу активізували саме зараз, перед "новорічним анабіозом".

Безумовно, цю справу логічніше було приурочити до старту нового політичного сезону, коли суспільство повернеться до робочого ритму прокинеться та почне шукати винних у нестачі вугілля для опалення.

"І тут їм – "Порошенко вкрав усе вугілля ще у 2015!" Насправді не вкрав, а завіз, але хто розбиратиметься. Гаразд, це жарти. А якщо серйозно, чому зараз?

Окрім косплею Януковича, який любив поєднувати арешти з танцями, я маю лише одне пояснення – Володимир Зеленський пише сценарій відосика для новорічного привітання, і знущання з попередника має стати однією з родзинок програми.

Якщо що, то тепер я не жартую. Чинний президент має дуже специфічну психіку", – зазначив Шрайк.

Нагадаємо, Олександр Турчинов звинуватив Банкову у замовній справі проти лідера опозиції. А експерти вважають, що підозра Порошенку стане подарунком для Кремля, де з 2014 року не можуть вибачити його рішучості у боротьбі з окупацією територій.

У "ЄС" нагадали про гастрольне минуле Зеленського, який під час анексії Криму знаходився у Москві.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Роман Шрайк

Останні новини