6 грудня 2021, 17:34

"Росію почали ставити на місце", – у Мережі обговорюють фото під час візиту Лаврова до Індії

Український блогер наголосив на неоднозначному ставленні фотографа до російського прапора на фото.

"Росію почали ставити на місце", – у Мережі обговорюють фото під час візиту Лаврова до Індії

В Індії відбулася зустріч російських та індійських міністрів оборони та закордонних справ, під час якої протокольний фотограф зробив фотографію, що викликала обговорення у соціальних мережах.

Відомий український блогер Олександр Коваленко (що пише у Мережі під ніком "Злий Одесит") на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook зазначив, що фотографія зроблена таким чином, що на знімку видно лише прапори Індії.

"Фотограф рівня майстер! У Нью-Делі відбулася зустріч російських та індійських міністрів оборони та закордонних справ у форматі "2+2". Але почалася вона з форменого приниж***я Росії. І вся справа не у заявах, умовах домовленостей і т.д... А просто у тому, як в історію увійшов початок цих переговорів, які тривали 2 години, до речі. Просто зверніть увагу на те, як спрацював фотограф. Прапор Індії є, а де прапор Росії? Ні, він теж є, але хто його бачить? Його немає. Те, що називають Д – Домінування", – зазначив експерт.

За словами Коваленка, Росію почали ставити на місце другорядного елемента переговорів "навіть ще до початку".

"Звичайно, дуже тонко, але у цьому і всі родзинки. Особливо з урахуванням того, що завдяки замовленням Індії ВПК РФ останніми роками хоча б виживає, але не живе"– наголосив експерт.

Росії за підсумками авіасалону Dubai Airshow 2021 в Об'єднаних Арабських Еміратах не вдалося укласти жодного контракту на постачання раніше представленого "винищувача 5-го покоління" "Су-75 Checkmate".

На Dubai Airshow 2021 раніше відбулася презентація російського винищувача п'ятого покоління Checkmate, проте злетіти російський літак так і не зміг. Натомість росіяни підняли у повітря модернізовану версію старого радянського літака "Су-27", модель якого була розроблена у СРСР у 1977 році.

Співробітник Королівського інституту об'єднаних служб у галузі авіації та технологій Джастін Бронк не сумнівається, що новий російський літак не має нічого спільного із винищувачами п'ятого покоління. Вчений хотів би побачити літак якомога ближче, а також готовий поставити розробникам питання: чи можливе розміщення на винищувачі радара АФАР, чи готова Росія до серійного виробництва найновіших винищувачів і постійної гонитви в авіаційній сфері.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що новітній російський винищувач Checkmate виявився нецікавим для світу: "Заявок не надходило".

Ми також писали, що Захід розкритикував новий російський літак Checkmate, вказавши на низку недоліків.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини