17 листопада 2021, 17:07

"Це неймовірно", – Казанський обурився вчинку Кличка у Києві

Казанський різко розкритикував Кличка після того, як міський голова порушив обіцянку.

"Це неймовірно", – Казанський обурився вчинку Кличка у Києві

Відомий український журналіст і блогер Денис Казанський різко розкритикував мера Києва Віталія Кличка після рішення столичної влади підвищити проїзд у громадському транспорті до 20 грн.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Казанський нагадав, що лише кілька місяців тому Кличко дав обіцянку, що подорожчання проїзду не буде критичним.

На додаток, мер окреслив рамки підвищення та пообіцяв, що вартість проїзду не буде збільшена до 20-25 грн.

Проте Кличко порушив обіцянку, оскільки відповідно до заяви столичної влади з 1 січня 2022 року у Києві мають намір підвищити вартість проїзду у громадському транспорті до 20 грн.

На думку Казанського, те, що сталося, є знущанням Кличка над жителями столиці.

"Це неймовірно. Я можу зрозуміти все, навіть зростання ціни на проїзд у 2,5 раза (насправді ні, так не робиться). Але навіщо тупо брехати? Кілька місяців тому мер обіцяє, що подорожчання буде некритичним, навіть називає конкретні цифри, а потім бере та тупо знущається зі всієї столиці. Слово Кличка взагалі чогось варте?" – зазначив Казанський.

Раніше Кличко передбачив у Києві "віялові відключення". Як зазначив Віталій Кличко, "віялових відключень" електроенергії у столиці не було вже 20 років. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що слова Кличка не відповідають дійсності, оскільки підстав для запровадження таких заходів немає, й уряд до них не готується. Своєю чергою Шмигаль в етері ток-шоу "Право на владу" звинуватив Кличка у дезінформації. Він зазначив, що поширення таких відомостей – маніпуляція.

Автор: Денис Казанский

Останні новини