26 марта 2017, 23:55

ЗСУ зазнали втрат під Авдіївкою: загинуло троє військовослужбовців

Сьогодні, 26 березня, російсько-окупаційні війська продовжили вести обстріли позицій Збройних сил України. При цьому активно застосовуючи важке озброєння. В результаті даних дій загинуло троє українських бійців ЗСУ.

ЗСУ зазнали втрат під Авдіївкою: загинуло троє військовослужбовців

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає "Диалог.UA".

Впродовж дня бойовики здійснювали обстріл ЗСУ по всій лінії розмежування. При цьому було застосовано 155-мм та 122-мм артилерію, переносний реактивний комплекс "Град-П", а також 120-мм та 82-мм міномети.

"Вже вкотре за добу, російсько-окупаційні війська, нехтуючи усіма домовленостями, що були досягнуті вході зустрічі контактної групи у Мінську, здійснюють обстріли наших позицій з важкого озброєння, фактично по всій лінії розмежування", – повідомили у штабі.

Під Авдіївкою терористи застосували 120-мм міномети при обстрілі опорного пункту сил АТО. В результаті дій бойовиків троє українських воїнів загинуло.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 50 разів обстрілювали позиції Збройних сил України з великаліберної зброї, гранатометів та мінометів. Відомо про 4 поранених українських військових.

Последние новости