26 марта 2017, 21:40

Зведення Штабу АТО: бойовики плювати хотіли на Мінські домовленості і продовжують обстрілювати позиції ЗСУ з важкого озброєння

За минулу добу бойовики 50 разів обстрілювали позиції Збройних сил України з великаліберної зброї, гранатометів та мінометів. Відомо про 4 поранених українських військових.

Зведення Штабу АТО: бойовики плювати хотіли на Мінські домовленості і продовжують обстрілювати позиції ЗСУ з важкого озброєння

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр Штабу Антитерористичної операції, терористи продовжують обстрілювати сили українських військових на Маріупольському, Донецькому та Луганському напрямках. При цьому окупанти використовують великокаліберну зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

Так, повідомляється, що на Маріупольському напрямку ворог обстріляв українські позиції із артилерійських систем калібром 122 мм в районі Водяного. Поблизу Гнутово - з мінометів 120 та 82мм.Біля Лебединського по нашим бійцям стріляли з 120 мм мінометів, а танки гатили по Широкиному, Та Новіотроїцькому. В цих же напрямках працювали ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку застосовувалась артилерія 152 мм, а також міномети 120 та 82 мм. Били по українським позиціям поблизу Авдіївки та Луганського. Верхньоторецьк, Троїцьке. Луганське, Авдіївку також обстріляли з гранатометів та кулеметів.

На луганському напрямку терористи вели обстріли здебільшого з ПТРК та стрілецькох зброї. 

За даними Штабу АТО загиблих серед українських військвих немає, четверо солдат отримали поранення. 

Також Dialog.ua повідомляв про антилюдський злочин російських окупантів, що сьогодні із ГРАДів обстріляли Авдіївку, в результаті чогго постраждали мирні жителі, а будівлі зазнали серйозних руйнувань.

Последние новости