30 травня 2024, 07:51

"Росія та її жахливий син Путін прагнуть викорінити українців як націю", – The Hill

Україна не може вести переговори з нацією, яка хоче стерти її народ з лиця землі, вважають експерти ресурсу The Hill.

"Росія та її жахливий син Путін прагнуть викорінити українців як націю", – The Hill

Два нещодавні удари РФ по Україні вкотре демонструють, що Кремль здійснює геноцид. Для Путіна під словами переговорів про мир ховаються геноцид, реваншизм і війна.

Коли західні політики й аналітики закликають Київ сісти за стіл переговорів із Путіним, вони тим самим просто схвалюють плани російського диктатора зі знищення України, пишуть експерти та журналісти ресурсу The Hill.

23 травня Кремль завдав ракетного удару по харківській друкарні "Фактор-друк". Загинули не тільки співробітники друкарні, а й було знищено друковану продукцію.

Через два дні Кремль знову б'є по Харкову та знову по цивільному об'єкту. Цього разу під удари потрапив "Епіцентр". Щонайменше 18 людей загинуло.

Ці два удари - яскравий приклад того, що Путін здійснює геноцид.

Харків щодня зазнає бомбардувань з боку РФ. Метою в основному є об'єкти цивільної інфраструктури. Путін намагається не стільки залякати місцевих жителів, скільки просто стерти місто з лиця землі.

Умисне вбивство мирних жителів з метою їх масового знищення і є справжнісіньким геноцидом.

Росія не просто вбиває людей і підриває будівлі, вона цілеспрямовано руйнує українську культуру та фізичні основи життя в Україні. Мати Росія та її жахливий син Путін прагнуть викорінити українців як націю.

Ще 1953 року Рафаель Лемкін, який придумав термін "геноцид", писав, що класичним прикладом геноциду є знищення української нації за часів СРСР.

Путін - справжнісінький злочинець, якого не варто обіймати, а його слід уникати та зневажати.

Раніше ми повідомляли, що Стефанчук цитатою з Шевченка відповів Путіну про "нелегітимність" Зеленського.

Нагадаємо, аналітики з ISW проаналізували промову Путіна, коли той у своїх словах спотворює таперекручує на свій лад статті Конституції України.

Автор: Сеть

Останні новини