24 травня 2024, 16:41

"Путіну потрібна пауза, не більше", – Gulagu.net розгромив вкидання Reuters про готовність диктатора до перемир'я

Диктатор РФ Володимир Путін не планує припиняти свою агресію проти України, йому потрібен лише короткий перепочинок.

"Путіну потрібна пауза, не більше", – Gulagu.net розгромив вкидання Reuters про готовність диктатора до перемир'я

Не варто серйозно ставитися до статті Reuters про те, що диктатор РФ Володимир Путін нібито готовий до переговорів з Україною про припинення вогню. Ця новина є вкиданням.

Про це повідомив російський правозахисний ресурс Gulagu.net.

"Нічого він не готовий! Досить поширювати вкидання! Джерела Gulagu.net спростовують інформацію від якихось анонімних джерел Reuters, які заявляють про нібито готовність Путіна "заморозити" війну", - повідомили правозахисники.

За їхніми даними, путінський режим переслідує кілька цілей, поширюючи таку інформацію. По-перше, таким чином влада РФ намагається "збити високий темп" підтримки України західними союзниками.

По-друге, диктатору РФ зараз дійсно потрібен невеликий перепочинок, щоб стабілізувати ситуацію у силовому керівництві.

"У Міноборони РФ і армії справді наростає втома від війни, й у силовому блоці почалося потужне протистояння, та на цей період, необхідний Путіну для стабілізації власного силового блоку, йому потрібна пауза, але не більше", - повідомили у Gulagu.net.

За їхніми даними, Путін не відмовився від своїх цілей щодо підпорядкування собі України, та не має наміру повертатися до мирного співіснування.

"Не потрібно радіти завчасно та розслаблятися. Не допомагайте Путіну збивати підтримку України, допомагайте Україні захищати свою незалежність", - закликали правозахисники.

Раніше Бєлковський пояснив, що Путіну насправді буде потрібно від України.

Автор: Сеть

Останні новини