24 травня 2024, 09:48

Бєлковський пояснив, що Путіну насправді буде потрібно від України "завжди, поки він живий"

Станіслав Бєлковський повідомив, що глава Кремля Путін не відмовиться від ідеї знищити Україну як державу та саму націю.

Бєлковський пояснив, що Путіну насправді буде потрібно від України "завжди, поки він живий"

Плани Путіна щодо України не змінилися та, найімовірніше, інших уже не буде, оскільки йому хочеться одного: знищити державність і весь народ, який не згоден стати частиною російської імперії, пояснив Станіслав Бєлковський.

Інтерв'ю Станіслава Бєлковського для каналу "Дмитро Гордон" можна подивитися на YouTube.

Політтехнолог відповів на запитання, що Путіну від України потрібно зараз: "Щодо України Путін, крім того, що у нього тривожний темперамент, то у нього ще й застряглий характер. Застряглий характер означає, що якщо людина застрягла в якійсь темі, то вона з неї не вийде: тема знищення незалежної України до таких і належить, тому він буде завжди, поки живий і залишається при владі, буде домагатися знищення незалежної України. Це не означає, що він боротиметься за те, щоб знищити Україну як державу, а це означає, що він за те, щоб у Києві було встановлено проросійський режим. Це оптимальний сценарій".

"У розумінні Путіна, мине ще кілька років і український народ переконається, що мир із Росією на умовах Росії є єдино правильним виходом із цієї війни, тому війна де-факто триватиме, доки Путін перебуває при владі: не війна з Україною винятково, а та сама Четверта світова війна, яку Путін затіяв у 2014 році з метою обвалення американоцентричного світу", - пояснив Станіслав Бєлковський, попереджаючи світову громадськість про плани Путіна.


Раніше Бєлковський назвав терміни завершення "СВО" в Україні, які озвучують люди в оточенні Путіна.

Автор: Станислав Белковский

Останні новини