14 листопада 2023, 07:32

Бєлковський назвав терміни завершення "СВО" в Україні, які озвучують люди в оточенні Путіна

Публіцист Станіслав Бєлковський припустив: впливові люди у РФ говорять про те, що війна закінчиться до літа.

Бєлковський назвав терміни завершення "СВО" в Україні, які озвучують люди в оточенні Путіна

"В оточенні Путіна немає єдності щодо того, наскільки я можу судити, як довго має тривати "спецоперація", якщо мати на увазі дії високої інтенсивності", - заявив Станіслав Бєлковський. Публіцист зазначив, що такої думки дотримується Микола Патрушев, який сьогодні неофіційно керує Росією.

Інтерв'ю Станіслава Бєлковського для Марка Фейгіна можна подивитися на каналі YouTube.

Російський політтехнолог окреслив свої думки, чому російська сторона може спробувати закінчити війну в Україні до літа 2024 року: "Деякі впливові фігури, не виключаючи, наприклад, таку впливову, як секретар Радбезу Микола Патрушев, вважають, що до літа цю історію треба згортати. Я не наполягаю на тому, що у мене є маса закритих джерел, але, аналізуючи той обсяг даних, які можу отримати, можна говорити про те, що ситуація з дефіцитом озброєнь і боєприпасів, із людськими жертвами й втратами розглядається багатьма як передкритична, та вона вимагає якихось важливих рішень до літа загалом".

Публіцист наголосив вищесказаним, що навіть у такої великої країни, як РФ, яка довго готувалася до війни, в умовах санкцій і великих втрат закінчуються ресурси, саме тому вести затяжну війну у неї не вийде, а отже є шанси, що до літа наступного року може завершитися "СВО" в Україні.

Після цього Станіслав Бєлковський відповів на запитання про ймовірність проведення виборів у президенти України: "Я не думаю, що Москва може якось серйозно впливати на інформаційний простір України".

Раніше Бєлковський пролив світло на чутки про смерть Путіна.

Також Бєлковський припустив, де станеться така заваруха, що "буде не до Ізраїлю".

Нагадаємо, Бєлковський пояснив, яким невійськовим способом Путін думає, що "візьме Україну під контроль".

Автор: Станислав Белковский

Останні новини