23 квітня 2024, 13:02

"Кремль сильно побоюється", – пояснив Березовець, чому влада РФ після "виборів" почала ховати Путіна

Тарас Березовець пояснив, чому після так званих виборів Путін знову перестав залишати Кремль та свої резиденції.

"Кремль сильно побоюється", – пояснив Березовець, чому влада РФ після "виборів" почала ховати Путіна

Загалом під час передвиборної кампанії Кремль повідомив про сотню виїзних заходів за участю Путіна. Але за останні два тижні глава РФ бере участь лише у нарадах з відеозв'язку. Головна причина, чому Кремль знову почав ховати Путіна, полягає у тому, що він хоче набратися сил і постати перед росіянами у день інавгурації 7 травня красивим і жвавим.

Таку думку висловив український військовослужбовець і політолог Тарас Березовець в інтерв'ю Анастасії Норіциній для "24 канали".

"Ми не знаємо, в якій фізичній формі зараз знаходиться диктатор, але бачимо, що постійно з'являється інформація про його захворювання. Очевидно, через вік у Путіна є проблеми зі здоров'ям. Умовно кажучи, його могли покласти зараз у "кремлівку" для того, щоб "підлатати", тобто прокапати, десь підлікувати, підмарафетити", – пояснив експерт.

За словами Березовця, 7 травня справжній Путін підлікований, підшитий і відмарафечений за повною програмою постане перед росіянами у хорошому настрої, щоб навіяти населенню віру у свої сили, дотягнути до кінця п'ятого терміну та виграти війну проти України.

"Я думаю, це і є основна причина, через яку Кремль сховав диктатора після виборів", - зазначив аналітик.

Але є ще одна причина, вважає політолог. Після теракту у ТРЦ "Крокус Сіті Холл" влада РФ сильно побоюється будь-яких публічних виходів Путіна, адже ФСБ мала точні дані від американської розвідки навіть про місце теракту, але проспала його. Таким чином, зрозуміло, що ФСБ і ФСО можуть проплескати і щось інше, що безпосередньо загрожує життю диктатора.


Раніше Аббас Галлямов розповів про те, що відбувається у Кремлі: "Все-таки Путін трохи розумніший, ніж "яструби"".

Автор: Тарас Березовец

Останні новини