23 квітня 2024, 07:23

Піонтковський назвав момент, коли у Росії все завалиться, "поховавши" під уламками режим Путіна

Публіцист Андрій Піонтковський розповів, як складеться доля Путіна після знакової у його долі події.

Піонтковський назвав момент, коли у Росії все завалиться, "поховавши" під уламками режим Путіна

Журналіст Роман Цимбалюк поцікавився в Андрія Піонтковського, коли, на його думку, впаде режим Путіна. Відповідь політолога була гранично короткою, але вичерпною: кінцем для глави Кремля буде звільнення Криму Силами оборони України.

Інтерв'ю Андрія Піонтковського можна подивитися на каналі YouTube.

Російський соціолог пояснив, що призведе до краху путінського режиму: "Путін капут відбудеться, коли буде знищено Кримський міст, прапор України піднімуть у Севастополі. Тоді все завалиться, а для цього потрібна сотня літаків, і не тільки F-16, за штурвалами яких сидітимуть українські льотчики, а й найсучасніші французькі, шведські. Це технічне питання, його можна вирішувати як завгодно, але найкраще зробити це так, як пропонував Макрон: послати військовослужбовців, найкращі авіаносні з'єднання. Ось це шах і мат".

Також Андрій Піонтковський змалював події, які відбуватимуться у РФ після того, як Крим знову буде українським: "Ось усі ці запитання, "за що загинув мій чоловік", на повний голос будуть поставлені після знищення Кримського мосту. Якась група силовиків усуне Путіна від влади та вступить у переговори про організоване виведення російських військ на кордони 1991 року. Ніхто ж не збирається окупувати Росію, точніше, збирається, але це не ми, це вже Китай буде робити".

Нагадаємо, Піонтковський назвав подію, яка буде "величезною поразкою для Путіна та вирішить результат війни.

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини