31 березня 2024, 08:00

Піонтковський назвав подію, яка буде "величезною поразкою для Путіна та вирішить результат війни"

Публіцист Андрій Піонтковський переконаний, що саме звільнення Криму обрушить путінський режим у РФ.

Піонтковський назвав подію, яка буде "величезною поразкою для Путіна та вирішить результат війни"

Поява авіації у ЗСУ швидко змінить хід війни, а починати звільнення територій за її допомогою найкраще з Криму, заявив Андрій Піонтковський. Коли російські окупанти покинуть анексований півострів під натиском Сил оборони України, то це буде повним крахом Путіна.

Інтерв'ю Андрія Піонтковського для "24 каналу" можна подивитися на YouTube.

Політолог описав, якою має бути військова допомога Заходу, щоб Україна здобула перемогу над ворогом:

"Можна підготувати 30, 40, 50 українських льотчиків, і, напевно, вони вже закінчують свою підготовку, але це буде рішенням: в Україну потрібно послати дві сотні сучасних літаків французьких Mirage, британських Typhoon, причому послати злагоджені авіаційні з'єднання ВПС цих держав. Ось це миттєво змінить хід війни, тому що у війни є свій центр тяжіння та є надзвичайно вразливий для Росії ареал - це Кримський півострів".

При цьому Андрій Піонтковський розповів, за яких умов ЗСУ зможуть завдати нищівного удару по репутації Путіна: "Навіть не володіючи ні флотом, ні авіацією, Україна вже викинула із Севастополя Чорноморський флот Росії та з Чорного моря. Щодня, ось ми зараз розмовляємо, я впевнений, що Україна завдає ударів по об'єктах у Севастополі. Отримання літаків, готових до використання, просто викине все російське угруповання досить швидко з Криму, що буде не тільки військовою, а й величезною політичною та психологічною поразкою для Путіна та вирішить результат війни. Я думаю, що у цьому суть доктрини Макрона. Саме ось цю точку зору всіляко треба вітати".

Раніше Піонтковський розповів, у яку пастку Макрон загнав Путіна.

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини